Työnjohtaja

  • Missä tahansa

Me etsimme nyt ammattitaitoista työnjohtajaa laivapuolen projekteihin.

Me Tejaralla omaamme yli 30 vuoden kokemuksen alalta. Me toimitamme kokonaistoimituksia sekä varusteluasennuksia laivoihin ja teollisuuteen. Monipuolisissa asennusvalvontatehtävissä työnjohtaja rooli on tärkeä.

Työnjohtajan tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja haastavien projektien parissa. Työtehtävät sisältävät moninaisia projektiin liittyviä tehtäviä, esim. päivittäinen töiden seuranta työmaalla, aikataulun seuraaminen, materiaaleista huolehtiminen, seuraaminen ja varmistaminen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja toimivan tiimin.

Me Tejaralla huolehdimme omista työntekijöistämme.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta. Teknillisten piirustusten ja asennuskuvien tulkinta on sinulle tuttua. Tunnet työmenetelmiä ja materiaaleja (mm. hitsaus ja maalaus).
Omaat reippaan työskentelyotteen, olet oma-aloitteinen ja kykenet työskentelemään useampien projektien parissa samanaikaisesti. Olet valmis ottamaan vastuuta ja sinulla on kyky työskennellä itsenäisesti kuin osana tiimiä. Et pelkää ongelmien ratkaisua ja paineen alla työskentely ei hidasta menoasi. Pystyt tilanteen vaatiessa joustamaan ja sinulla on asenne kohdillaan.

Otamme haussa huomioon niin uran alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt kuin monen vuoden kokemuksen omaavat konkarit.

Työt alkavat heti sopivan löydyttyä Töitä on tarjolla pitkäksi aikaa ja työt alkavat nopealla aikataululla, joten toivomme sinun toimivan nopeasti.

Jos tunnistit itsesi, niin ota pikaisesti yhteyttä Juuso Rantanen

juuso.rantanen@tejara.fi tai soita 044 297 0010.

Voit olla kokenut työnjohtaja tai vasta aloittanut työnjohtaja, laita rohkeasti hakemusta tulemaan ja olet askeleen lähempänä viihtyisiä työpäiviä loistavassa tiimissä!

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen juuso.rantanen@tejara.fi