Propellit telakalla

Me etsimme nyt ammattitaitoista laivapuolen suunnittelijaa.

Me Tejaralla omaamme yli 30 vuoden kokemuksen alalta. Me toimitamme kokonaistoimituksia sekä varusteluasennuksia laivoihin ja teollisuuteen. Teemme myös putkiesivalmisteita, putkipaketteja, koneikot ja moduulit. Tässä suunnittelu toimii tärkeässä osassa.

Suunnittelijan tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja haastavien projektien parissa muuttuvassa ympäristössä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja toimivan tiimin.

Me Tejaralla huolehdimme omista työntekijöistämme.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta sekä seuraavien ohjelmistojen hallintaa; Cadmatic, Autocad, word ja Excel. Aveva ja Inventor ohjelmistojen tuntemus katsotaan eduksi sekä aikaisempi kokemus laivojen koneistojen ja putkistojen suunnittelusta. Olet teknisesti luova, hyvä ratkomaan ongelmia ja omaksut nopeasti uutta.

Sinulla on kyky työskennellä niin osana tiimiä kuin itsenäisestikin. Omaat reippaan työskentelyotteen, olet oma-aloitteinen ja kykenet työskentelemään useampien projektien parissa samanaikaisesti. Pystyt tilanteen vaatiessa joustamaan ja sinulla on asenne kohdillaan.

Otamme haussa huomioon niin uran alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt kuin monen vuoden kokemuksen omaavat konkarit.

Työt alkavat heti sopivan löydyttyä ja mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti oikean tekijän löytyessä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

 

Jos tunnistit itsesi, niin ota pikaisesti yhteyttä Juuso Rantanen

juuso.rantanen@tejara.fi tai soita 044 297 0010.

Voit olla kokenut konkari tai aloitteleva suunnittelija, laita rohkeasti hakemusta tulemaan ja olet askeleen lähempänä viihtyisiä työpäiviä loistavassa tiimissä!

Propellit telakalla

Me etsimme nyt ammattitaitoisia laivapuolen putkiasentajia.

Me Tejaralla omaamme yli 30 vuoden kokemuksen alalta. Me toimitamme kokonaistoimituksia sekä varusteluasennuksia laivoihin ja teollisuuteen. Teemme myös putkiesivalmisteita, putkipaketteja, koneikot ja moduulit. Putkiasentajan tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti mielenkiintoisessa ja vaihtelevassa työympäristössä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja toimivan tiimin. Me Tejaralla huolehdimme omista työntekijöistämme. Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä sekä hyvää asennetta. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä tiimissä toimimiseen, reipasta työskentelyotetta ja joustavuutta. Otamme haussa huomioon niin uran alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt kuin monen vuoden kokemuksen omaavat konkarit. Toivomme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työt alkavat heti sopivan löydyttyä ja mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti oikean tekijän löytyessä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Jos tunnistit itsesi, niin ota pikaisesti yhteyttä Juuso Rantanen

juuso.rantanen@tejara.fi tai soita 044 297 0010.

Voit olla kokenut konkari tai aloitteleva asentaja, laita rohkeasti hakemusta tulemaan ja olet askeleen lähempänä viihtyisiä työpäiviä loistavassa tiimissä!