Yritys

Olemme luotettava kokonaistoimittaja teollisuuteen ja telakoille

Kirikallion teollisuusalueella sijaitseva Telakka ja Rakennustyöt Tejara Oy toimii osa- ja kokonaistoimittajana telakoille. Esimerkiksi konekuilujen toimittajana olemme avainasemassa Suomessa.

Tejaran valmistamia konekuiluja löytyy useista Suomessa valmistetuista laivoista, kuten Turun telakalla valmistuneesta maailman suurimmasta risteilijästä Allure of the Seasista. Teemme myös varustelutyönä laivoille mm. sisustus- ja LVI-töitä sekä eristyksiä.  

Tejara Ihode
Ihoden toimipiste Kirikalliontiellä
Ihoden toimipiste

Laivateollisuuden lisäksi toteutamme toimeksiantoja prosessiteollisuudelle, esimerkiksi lämpökeskuksia ja jonkin verran myös kiinteistösaneerauksia. Oman kuljetuskaluston lisäksi massiivisemmat leveän kuljetuksen kaluston vaatimat kuljetukset hoidamme yhteistyökumppaniemme kautta.

Tejara Oy on perustettu vuonna 1987. Toiminta on vuosien varrella laajentunut ja yhtiöllämme on useita teollisuushalleja Kirikalliolla, Ihodessa.

Tejara on saavuttanut hyvän maineen niin markkinoilla kuin työnantajanakin. Meille tärkeintä on tyytyväinen loppukäyttäjä. Panostamme tuotteiden laatuun ja meille on myönnetty DNV:n ISO 9001 laatusertifikaatti. 

1987

Perustettu

110 hlö

Henkilöstö

17 milj.

Liikevaihto