Levyseppä

  • Missä tahansa

Me etsimme nyt ammattitaitoisia laivapuolen levyseppiä

Haluatko työskennellä monipuolisten projektien parissa? Tule osaksi meidän laivapuolen asennustiimiä!

Me Tejaralla omaamme yli 30 vuoden kokemuksen alalta. Me toimitamme kokonaistoimituksia sekä varusteluasennuksia laivoihin ja teollisuuteen. Teemme myös putkiesivalmisteita, putkipaketteja, koneikot ja moduulit.

Levysepän tehtävässä pääset toimimaan saumattomasti tiimin yhtenä lenkkinä mielenkiintoisten ja haastavien projektien parissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja toimivan tiimin.

Me Tejaralla huolehdimme omista työntekijöistämme.

Sinulla tulee olla metallialan peruskoulutus. MIG/MAG-osaaminen sekä hyvä piirustustenlukutaito ja oppimiskyky ovat arvostamiamme piirteitä. Aikaisempi kokemus laivapuolelta.

Sinulla on kyky työskennellä niin osana tiimiä kuin itsenäisestikin. Olet motivoitunut työhösi ja työnlaatu on sinulle tärkeä asia. Pystyt tilanteen vaatiessa joustamaan ja sinulla on asenne kohdillaan.

Otamme haussa huomioon niin uran alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt kuin monen vuoden kokemuksen omaavat konkarit, asenne ratkaisee.

Työt alkavat heti sopivan löydyttyä ja mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti oikean tekijän löytyessä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

 

Jos tunnistit itsesi, niin ota pikaisesti yhteyttä Juuso Rantanen

juuso.rantanen@tejara.fi tai soita 044 297 0010.

Voit olla kokenut konkari tai aloitteleva levyseppä, laita rohkeasti hakemusta tulemaan ja olet askeleen lähempänä viihtyisiä työpäiviä loistavassa tiimissä!